Christian Stabel er forpliktet til å holde dette nettstedet oppdatert og med korrekt informasjon. Skulle du likevel oppleve noe som ikke er korrekt eller utdatert, vil vi bli takknemlige dersom du varsler oss om dette. Vennligt oppgi hvor på nettstedet du fant dette. Vi vil da tak tak i dette snarest. Vennligst send din respons via e-post til: christian@tjostolvsen.no.

Bruk av dette nettstedet og alle komponentene (inkludert fora) er gjenstand for følgende betingelser for bruk. Selv beskjeden bruk av nettstedet innebærer at du har kunnskap om og aksepterer disse betingelsene.

Eventuelle personlige data som du gir oss i sammenheng med din tilbakemelding eller forespørsel vil kun bli brukt i henhold til vår personvernerklæring.

Christian Stabel tar ikke ansvar for innhold fra nettsteder der en hyperlink eller annen referanse er gjort. Betingelser og forhold rundt Produkter og tjenester tilbudt av tredjeparts-aktører er utelukkende den aktuelle tredjeparts-aktørens ansvar.

Alle immaterielle rettigheter til innhold på denne nettsiden er innhentet eller tilhører tredjeparter som har plassert innholdet selv eller den som Christian Stabel har fått en brukerlisens.

Kopiering, spredning eller en hvilken som helst annen bruk av materiale er ikke tillatt uten skriftlig tillatelse fra Christian Stabel, unntatt, og bare i det omfang som ellers er fastsatt ved bestemmelser i lov og forskrifter (slik som retten til å sitere), med mindre det aktuelle innholdet har bestemmelser om noe annet.

Dersom du har spørsmål eller problemer med tilgjengeligheten på dette nettstedet, vennligst kontakt oss.